Lov, plugg, trasig mobil, inget virusskydd och massa tråk...

det var ett tag sen ja skrev, men har inte orkat eftersom vi har haft massor att göra i skolan under de senaste veckorna, är förvånad att ingen gått in i väggen... nu är det i allafall lov och det är bara att börja slappa. eller?
jag har svårt att uppskatta lov, de är oftast bara långtråkiga...ioförsig är det ganska skönt att inte göra något överhuvudtaget men man blir så grymt rastlös!
Plus att min mobil har slutat funka, eller, den funkar men jag kan inte se skärmen, den e helt svart. Fasar för att gå till tre och fråga om de kan göra något åt det...oftast har de bara kliat sig i huvet och sagt att de inte kan göra något åt mina problem med mobilen(det är inte första gången jag vill döda den p.g.a.att den inte funkar.) samt att mitt virusskydd har gått ut och vi har blitt grundlurade, tanten i butiken sa klart och tydligt att det skulle räcka antingen till en dator i tre år eller tre datorer i ett år...när nu mitt virusskydd gick ut skrerv jag in koden, men inget hände...JAG ÄR GANSKA FÖRBANNAD!!!


nu ska jag sura i det tysta och vara stolt ett tag över min fina sminkning av bror, han blev skelett typ:P

  adios!

BTW; nån som vet hur man "designar" såna här bloggar? isf, förslag?

plugg, plugg, plugg...höstlovet närmar sig och jag måste fixa körskola

sitter hemma, orkade inte stanna kvar i vassna så drog hem. har pluggat en del men har tyvärr brustit i koncentrationen en hel del...men det var kul det med, har kört lite Pacer(kom inte så långt dock, den e inte registrerad så fick bara köra lite hemma). känns som att allt handlar om plugg just nu, börjar undra om det inte är så att alla lärare saknar liv och måste då göra det fördjävligt för alla andra då för att känna sig lite bättre...
börjar få ont i huvudet nu, ORKAR INTE!!!

hade det jättekul i fredags, folket kom o höll igång med singstar som ja lånat från lite olika håll,tackar och bockar^^


ska palla mig tebax till vadstena i morn, pappa skjutsar mig till stationen så ja får sova lite längre...

  /F



RSS 2.0