ledig=ingenting

jag vaknade kvart i tolv idag...kommer inte kunna sova i natt! ätit mat, den var god, lite udda men god.
sitter och tittar på....damdaradaaam! Hannah montana the movie! jag tycker faktiskt om henne, hon är cool....fast hon har lite smått ballat ur på sistone, men det är inte så konstigt, det verkar gå en trend i hollywood och runt ikring filmer m.m. att alla som är unga ska spåra ur, göra comeback o.s.v. och om man jämför med dessa peternicklasser så går det bättre för henne, kan bero på hennes pappa som tar ner henne på jorden, gud bevare mig när hon blir arton!

där ser ni hur tråkigt jag har idag, jag sitter och skriver om Miley Cyrus!

*suck*

vill ut och röra på mig...men samtidigt inte. kan inte bestämma mig.

ska se på ice age tre sen..kanske

*suck*

*suck*





BTW! i dag slutar OS!!!!!! woohooo!!


i morn är vi lediga...

I dag kom Bengt tillbaka, det gjorde David med, men bara för att åka snowboard och skidor... Jag har sett Bengt i backen...HAN ÄR AWSOME!! jag känner mig verkligen JÄTTE dålig! han svischar fram som värsta proffset(ja, jag är avensjuk).

Marika sprider ett ryckte på sin bilddagbok om att äckelanton har klamydia och hon har hittat en *host* fin bild på honom på google(haha, så går det när man typ är känd!!) hoppas inte för många går på det, då kanske han hämnas eller typ befinner sig i samma rum som oss extra länge bara för att jävlas...

jaja...vi har varit och badat och bastat nu, det var skönt, men vi var dumma nog att gå innan det stängdes för allmänheten så vi fick inte vara ensamma och när vi gick upp för att låta det värmas upp igen kom det massor av folk som gjorde att det inte fick återhämta sig...så vi tröttnade och gick hem...då mötte vi ex och kex och deras gäng.(dan och david mf.) (dom har vi bestämt är gifta, dom säger att de har ett "öppet förhållande" vet inte vad jag ska säga...dan är otrogen med anton) -.-'
eller så är vi så insnöade att vi tycker sånt är underhållande?
i vilket fall vill jag ha kebab, snart slår jag någon.


idag är en sån dag som inte hade behövt uppenbara sig...

i dag har vi f*n inte gjort ett piss...David var som sagt ledig och Bengt hade sjuka barn och sambo att ta hand om, och när det är ungefär arton stycken gäster på hela anläggningen att ta hand om, och alla reder sig själva...vad gör man då? JO man sitter i shoppen HELA dagen och gör...damdaradam!! handböcker for dummies!

känner att vi lika gärna kunnat fått sovmorgon och ledigt istället. vi fick inte ens ha igång liften eftersom vi är praktikanter, men alla gäster klagade bara för att det var så skönt väder och alla ville åka skidor så latti fick komma och ta hand om det. på eftermiddagen fick vi ha Anton och en skum praktikant till latti hos oss, och JA vi är fortfarande sura på Anton för att vi inte fick se House, bäst för honom att vi får se på glee i kväll!! vi har de andra tjejorna med oss nu i allafall och OS är snart ÄNTLIGEN slut!
vi fick den skumma praktikanten(jag tror han heter Fredrik?) att åka upp till toppen för att kolla temperaturen, det är bara det att han missade skotern som står utanför shoppen och har stått där mellan åtta och fem varje dag när liften är igång...det hade han missat! hähä, så han gick och hämtade en annan...vi höll på att garva ihjäl oss! XD

på tal om garva ihjäl sig så slog vi upp självmord på psyklopedin...DET är grejer det!! äntligen någon som fattar vår humor.



/*

I AM THE ALMIGHTY!!!

vi sitter ensamma i shoppen....David pallade inte mer och Bengt är hemma och underhåller sin sjuka familj...nu ska vi prova kläder.

vitt, vitt, vitt och......ehm...VITT!!

jag har ont överallt! träning suger, för efter det kommer dess bästa vän...träningsvärken! blä!
i dag har det gått exakt halva tiden på Marikas och min praktik, nu är det bara hälften kvar. ganska skönt, men trivs jättebra här uppe och det är jättehärligt folk som man kan bråka med...dock surar vi fortfarande från i går då vi inte fick se på house bara för att de andra skulle kolla, hör och häpna, OS!! (cutcutcutcut!!!) som att det inte går 24-7 dag ut och dag in, hela tiden så man vill ta livet av sig! jag vet nu varför man bara har OS vart fjärde år, det är för att det är SÅ JÄ*LA TRÅKIGT!!

känner att det blev mycket hat där och en hel del utropstecken, men hatar OS, hatar den där skumma Anton och hatar OS!


nu börjar 2/½ men...


har btw äntligen hittat vad den heta killen i Twilight heter som man endast ser i typ tre minuter samanlagt...han borde få en egen film...
OCH jag kom på från vilken film jag kännt igen Tyler Lautner från...SHARKBOY OCH LAVAGIRL!! hahaha


ehm....jaa...

jag sitter, om nu någon är intresserad, i soffan, igen, och slappar...i kväll är det glee, weeXD

i dag har jag bara stått i shoppen...ganska trist, fast har varit med om värre. Marika har flummat runt och hjälpt britter åka snowboard, ena handledaren var ledig och var ute och fiskade(må du ramla i vaken och bli kall lilla david, det kan du behöva^^) och den andra hade skidlektioner hela dagen, vilket lämnade lilla ensamma mig kvar i shoppen. ockej, jag led inte, det var kallt ute och jag hade det varmt och skönt:D

min bok är jättebra så det är svårt att slita sig, jag borde plugga naturkunskap(har iallafall valt ämne, tack och lov), jag borde, borde, borde....o.s.v summan av kardemumman är alltså- jag gör INGENTING som jag borde göra!!XD





Marika och jag i vår nya stridsmundering.... mina djävulshorn har smittat av sig^^ *stolt*


Vålådalen tur och retur

sitter uppe mitt ute i ingenmansland med marika. vi är på praktik, gratis arbetskraft, ingen skola, massa snö, skumma norrlänningar, härliga kommentarer, och god mat.

vårt tåg blev försenat på grund av att någon jävel(antagligen sj) hade rivit någon ledning efter östersund så vi fick(glömde jag berätta att vi blev väckta klockan sex på natten! för allt det här??) vända, byta till buss, byta till taxi, och seen äntligen var vi framme.
plus att när vi kom på tåget satt skumma danskar på våra platser! vi fick dem att flytta på sig, men de satt kvar vi oss så vi var tvugna att dela platser med dem...dom var läskiga och vi fattade inget av vad de sa!

nu sitter vi och degar framför tv:n...är ganska trött:P och har ätit ordentligt två måltider på raken, vilket känns mycket lovande..

dock har mina kära*host* föräldrar hjälpt mig att bli orolig igen, dom håller på och bråkar igen, trodde det hade lugnat ner sig, men det hade det tydligen inte...och dom bråkar om totalt meningslösa grejer, och jag tycker synd om bror som måste vara hemma och lyssna på skiten!

ska försöka att inte tänka på det så mycket just nu, fokusera på praktiken, ha telefonen på om han vill ringa och sen bara försöka slappna av.


bara för att tänka på annat^^ älskar lolcats


JAG LEVER!!

Idag har jag varit på halkbanan, och jag lever än! ett mirakel(hähä, men det är knappt)
det var jättekul och jag blev riktigt haj på det där till slut^^dom godkände mig tillochmed *stolt liten jävel!*

i morn blir det skiddag hela dagen, har inte varit i skolan än den här veckan, om man inte räknar de minuter jag var där för att hämta frukost till i morgon...OCH! på fredag följer Maruschka med hem för att vi sedan ska rumstera runt uppe i årefjällen i tre veckor tillsammans på praktik. får de hur lång tid det tar innan vi tar livet av varandra...

vi har tydligen engelska i läxa...det har jag missat(stackars mig)

JAG HAR FÅTT TVÅ GIGANTISKA PÅSAR MED GODIS OCH EN BIL I ARTONÅRSPRESENT!
plus ett jättefint halsband, en äppelkuttare, en äggklocka, glasskedar, blummor, och massor av frukt!!


så här kan det gå....INTE mitt fel!! >:D

är i vadstena...vet inte varför...eller...jo...eller...va?

hej!
jag har idag fått det första mailet från praktiken, vi skickade vårt första mail till dem innan jullovet...snabba jävlar!  not!

i morgon ska jag till halkbana, måste gå upp tiiidigt, inte kul.

community...ganska jobbig serie, men den har sin charm...typ.

var hemma i helgen, firade, fick söt tårta, mina kusiner(på pappas sida) visste inte vilka ´släktingarna var från mammas sida, vilket ledde till att jag fick hålla i en historielektion...seen hände en sak, och sen en annan sak och det var mys. nu ska jag sova, hej.

RSS 2.0