idag är en sån dag som inte hade behövt uppenbara sig...

i dag har vi f*n inte gjort ett piss...David var som sagt ledig och Bengt hade sjuka barn och sambo att ta hand om, och när det är ungefär arton stycken gäster på hela anläggningen att ta hand om, och alla reder sig själva...vad gör man då? JO man sitter i shoppen HELA dagen och gör...damdaradam!! handböcker for dummies!

känner att vi lika gärna kunnat fått sovmorgon och ledigt istället. vi fick inte ens ha igång liften eftersom vi är praktikanter, men alla gäster klagade bara för att det var så skönt väder och alla ville åka skidor så latti fick komma och ta hand om det. på eftermiddagen fick vi ha Anton och en skum praktikant till latti hos oss, och JA vi är fortfarande sura på Anton för att vi inte fick se House, bäst för honom att vi får se på glee i kväll!! vi har de andra tjejorna med oss nu i allafall och OS är snart ÄNTLIGEN slut!
vi fick den skumma praktikanten(jag tror han heter Fredrik?) att åka upp till toppen för att kolla temperaturen, det är bara det att han missade skotern som står utanför shoppen och har stått där mellan åtta och fem varje dag när liften är igång...det hade han missat! hähä, så han gick och hämtade en annan...vi höll på att garva ihjäl oss! XD

på tal om garva ihjäl sig så slog vi upp självmord på psyklopedin...DET är grejer det!! äntligen någon som fattar vår humor.



/*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0