lat? nej, bara bekväm

borde borde borde och borde... en del saker önskar man att de gjorde sig själva så man slapp dem. men nu är det ju inte så utan jag måste ta tag i det. men måste jag i dag? kan jag inte göra det i morn?
gu vad jag önskar att jag hade bättre självdiciplin.

läxor som skulle vara klara för länge sen ligger och skaver på mitt golv och det stundande projektarbetet ger mig huvudvärk.

har varit i ullared iallafall och köpt en massa onödigt, och har även lovat nea att vi ska ta en roadtrip ner dit nån gång under året bara för att. vad har jag gett mig in på?

i går hade jag ont i huvudet hela dagen, inget vidare. man kan liksom inte göra nånting, man känner sig väldigt handikappad då..



min senaste erövring.. det här är en bok man inte kan lägga ifrån sig i första hand. hela serien är helt underbar, lite dryg ibland, men det får man stå ut med, allt kan ju inte vara perfekt.

Bree Tanners andra liv

det är den bok som står på att-göra-listan just nu...dock borde min apu uppgift och historiauppgiften stå över det, men jag orkar inte. har öppnat det ena dokumentet iallafall. får se om det leder nånvart.

vill ha en ny mobil, men vet inte hur jag ska göra...är sugen på en touch, men vet inte om jag vill ha internet, vilket man måste ha på typ alla mobiler i dagens läge, om man inte vill ha en massa oanvändbara ikoner på din mobil.

var på skänningemarken i går... min plånboko gillade inte det, eftersom jag ska till ullared snart. men är jättestolt över den hängare jag hittade där iallafall. VÄÄLDIGT stolt faktiskt.

jag har köpt en spegel också, och lite smått och gott

OCH! så har jag fixat pengar till estland och lettland eftersom vi ska åka med skolan dit nu när skolan börjar igen...

sista året då. nollning. nytt rum. spännande. har suttit och kollat igenom den nya adressboken för skolan idag...många killar för en gångs skull, eftersom skolan inte har så många killar här. får se hur många som pallar det(många tjejer skulle ge mig panik efter ett tag när fascinationen lagt sig).


kanske borde ha haft en bild på den där bree tanner, men orkar inte, gillar den här bilden för stunde väldigt mycket.


RSS 2.0