segt i skolan, mer glass, VVVIP och brev till raggare...

Sitter och degar i soffan efter en mycket seg dag i skolan. en stor bunke popcorn och en glass löser det problemet. Vi har vvvip idag, endast för väldigtveryvery important people, därför är det ganska döttXD

N sliter med hästspelet och jag vill spela super mario eller singstar men blir som vanligt nedröstad direkt...måste jobba på det där!
 
N och M bestämde sig för att skriva ett brev till volvoraggarna idag på naturkunskapen...det stod:

kära volvoraggare(och andra raggare), ge er iväg annars bygger vi en vallgrav(med en säl i)

m.v.h oss på elevhemmet som inte tycker om er. alls.

(inte ordagrant men något åt det hållet)

men ska plugga lite innan helgen tar vid nu, tjingeling


GLASS I STORA LASS, EN COOL TVÄTTKORG OCH TÖNTIGT HÄSTSPEL!

Dagen har varit ganska händelserik. det började med att vi kom försent till frukosten p.g.a att N e långsam och extra långsam idag då vi skulle ta skolfoto...jag var kanske lite skyldig oxå, men mest N.

som sagt var det skolfoto, och eftersom jag nu sitter i elevrådsstyrelsen(sorry om jag glömt säga det, men så är detXD) skulle vi ta ett foto på oss så vi fick gå in efter alla lärarna, lite kusligt med alla lärarna i ett enda rum!! I allafall, lappen och Fabbe hade kostym på sig, lappen hade tillochmed fluga! plus i kanten till dom, kortet blev bra förutom att jag ser plågad ut och lappen trycker ner mig flera decimeter p.g.a hans arm!
jaja...inte nöjd med saker, men får se hur det löser sig...
Fotografen var cool och lät oss göra nästan vad som helst och nästan hela klassen var där när det var klassens tur så det ska bli kul att se hur vi blir.^^  

När vi kom hem kom jag på att jag borde skaffa nya hörlurar, mina gamla gick sönder precis på fel ställe, trebajsarna vägrar att skicka in o kolla o de går på försäkringen så orkar inte bry mig utan tänkte köpa nya...och hade även en bok som jag reserverat och som gått ett tag sen den kom in, och på grund av adresskrångel m.m fick jag brevet om det väldigt sent.iallafall så drog ja med mej N på stan, hon ville till röda korset så gick in där en sväng. Hittade två filmer som jag köpte och hoppas är bra, dom hade typ jättebråttom att stänga så vi blev utslängda och gick till expert istället. Där lyckades N övertala mig att köpa ett töntigt hästspel till playstationet. Jag älskar från och med nu snubben som hjälpte mig där! det headsettet till ericsson var svindyrt(typ massa pengar) så jag stod och klagade på att det var irriterande och då går han och hämtar billig sak!! typ likadana som det som fanns officiellt förutom att det var ett fodral till det dyra(vem *** har fodral till sitt headset??) och att det skilde ett antal hundralappar emellan, jag jublade och ville krama honom, men han säg inte ut som någon som skulle gillat det och jag ville ju inte att han skulle ångra sig så jag fick mindkrama honom istället.

Efter besök på bibblan och ett snabbt besök på Östenssons för att köpa fett onödigt men übergott grillat kom vi hem och fick skämmas lite, vi var lata och tog inte med oss soppåsen i morse och skatorna hade lekt rövare i dem nu...INTE kul! (ångrar ibland att jag är så lat, men bara ibland) väl hemma invigde vi hästspelet och N blev förälskad. (vill bara nämna det att spelet var för 3+) jag gav upp ganska snabbt och ångrade köpet, menmen, överlever nog...Jag hör glassbilen och springer i hundrafemtio fram till den, mums, glassglassglass, smaska hela natten lång...eller kanske inte, men jag köpte iallafall glass och är väldigt stolt XD.

på tal om tvättkorgar...eller nåt, N tycker att min tvättkorg är en sån som man kryper ner i och kommer upp i ett godisland ur, fundera inte på hennes intelligens, den finns där nånstans, inte långt härifrån, den tar bara semester ibland...

nu ger jag mig, mitt huvud sprängs snart, vilket antagligen betyder att den vill att jag ska sova nu så,
balooba!

 

HÄSTSPELET ÄR JÄTTEKUUUL!! :D:D/n



Datakunskap och någelunda frisk

NU e jag näästan helt frisk, hostar och har mej fortfarande men om jag skulle stanna hemma tills den försvann skulle jag aldrig komma tillbaka till skolan knappt så sitter nu här och har datakunskap, har haft samhälle B, språk och matte, bläbläblä, men snart (efter irriterande studietid som nån irriterat smart människa kommit på) e de elevråd, längtar lite, kul o komma igång^^

ska låtsas lyssna lite nu adios!

chips, idol och en halsflussjuk sambo...

Okej, i går var jag typ sjuk, men i dag mår jag bättre. visst halsen gör fortfarande uppror och likaså huvudet, men jag klarade en hel dag i skolan ändå... just nu är alla ettor iväg och blir nollade hähähä!!!XD
jag hyllar den jäklen som kom på elitatack! att se alla ettor slänga sig till marken varje gång en trea skriker elitatack!

såg på Dexter i dag,spelade in igår, orkade inte se:P) det var skitbra!! totalt oväntat, ska inte berätta ifall ja spoilar för nån,men de var awsome!!

sitter och väntar på att M ska komma ner, vi ska se på idol och känna lite skadeglädje åt dem som gett sig in i idolkarusellen, käka chips i massor med dipp.
N åkte hem nyss, hon vaknade i morse och hade ont i halsen, hon gick till vårdcentralen och det visade sig vara halsfluss för tredje gången, stackaren:/  sjuksköterskan förbjöd henne att gå till skolan så nu sitter hon på tåget hem.



tjullulullu, nu ska ja se på my boses doughter ett tag till...

litle miss sunshine och torrt bröd

sitter och tittar på litle miss sunshine i soffan, skolan e slut för den här veckan och dags för slapp!
N är i motala o hämtar sin pojkvän medans ja sitter här och äter torrt bröd med ost, hon  svängde in på mc donalds den lilla attans saken, och vägrar ge mig!!! jaja, överlever, har ju mat här med...och snart börjar smallville *happyface*;D lite trött på clark och lanas kärleksdrama, äntligen har hon dratt för den här gången,  förhoppningsvis dröjer det innan hon kommer igen....

A hittade nagelack i sin väska idag så på matten fick jag blå naglar, de blev fiint! :D
blablabla....har inte riktigt kommit in i det här än...får se hur det går med bloggandet i fortsättningen....XD


skola...

sitter i skolan och har turismlektion... snart e det slut för idag och vi ska städa lägenheten...får se hur det går, kan bli spännande. N:s pojkvän kommer i kväll och jag har fått reda på att han utbildar sig till kock!!! hähähähä, MAAAT!!!!


ska fortsätta nu, hade!

HAHA!!

kom på att ja hade den här sidan när N fick för sig att skaffa en mitt i rusket...

RSS 2.0