oh...

kom på att berätta...min nya favoskådis är Anthony andrews....
här är han i rollen som röda nejlikan....cool som f*n >:D

juljuljuljul!!!! extas!!

nuärdetjuligenonuärdetjuligenojulenvarahemtillpåska,nuärdetjuligenonuärdetjuligenojulenvarahemtillpåska!! Jag skiter i vad K o N säger, jag vill ha det så!
 I dag ärr dagen före julafton och jag sitter och stirrar på granen, käkar julskinka och joppas att nån ska slå mig i huvet så ja somnar så det snabbare blir "imorgon"! ska fira jul hos husinerna i år...hoppas de har risalamalta, annars vill jag inte vara med!
Och vad än J säger så tänker jag gasta med i alla låtar även fast jag inte kan alla ord eller kommer i otakt, DET ÄR JUL!!!!

Bäst för alla att de gillar mina julklappar, eller har vett att låtsas, annars blir jag ledsen


nu ska jag se på sagan om ringen och tänka över min tanke att kanske bli vegetarian över en till bit julskinka, tack för att du påminner mig om att det är gott med kött!!

GOD JUL!!!!


nu är det lov, men för det har vi inte mindre att göra...

I dag började lovet. känns faktiskt skönt att vara hemma igen... men bara för att vi sägs ha fått lov betyder det inte att vi har ledigt, nejdå vi har massor att göra så det är väl bara att sätta igång...blä! jaja, träffar iallafall folket igen till nyår, rättvik here i come! N har nåt fuffens på gång, ska bli spännande att se vad det är  :)

nu ska ja vila lite innan resten av högen kommer hem från brorens disco så ja kan slänga mig på honom^^ hähäää....XD

tjo

datorn är inte min bästa vän just nu.

jag hade skrivit ett ganska rejält inlägg och så klart väljer datorn att lagga, GAH!!! ja blir så arg!

jaja, I dag har jag inte gjort nånting...typ, ja har gjort milkshake(mums) och städat lite, nu är det bara N´s del kvar, moohohohahaha:P
I kväll kommer aka hit eftersom det kommer nån snubbe som ska flumma runt o pilla på deras väggar tidigt i morgon, då vi har sovmorgon,halleluja vår skola där man börjar kvart över ett på måndagar^^

tjo


Lovet närmar sig och som vanligt jublar jag inte...är jag sjuk?

eftersom vår skola är underbart skum börjar vårt lov en vecka tidigare, men som sagt jublar jag inte. visst är det skönt med ledigt, men det blir så TRÅKIGT! när man hamnar på en skola liite för långt från sin hemstad blir det att man lätt tappar kontakten och lika att man missar roliga saker som typ fester o så....så de blir väl o sega, plugga och köpa julklappar, jippi <--irioniskt! jag vill besöka nån som går i skolan o bara flumma runt där och peta på alla som förtfarande går i skolan när vi har lov. men icke sa nicke, det finns inte en enda jäkel jag har att kalla på! gah! ja blir galen.
sitter och funderar på vad ja ska göra med mitt liv, det går inge vidare kan ja säga...alla sitter nu och stirrar på idol, jag tittar Eureka, säger det dig nåt? det är något som inte stämmer här...eller så är det alla andra det är fel på(jag gissar på det senaste).

Flumma är det jag är inne på just nu..och filura! oh, filura gillar jag....ska nog göra det nu! Och duscha, ja duscha ska ja göra...


TJAOihihii

RSS 2.0